Arkiver

Sponsoreret indhold

Take away tager smagssansen med på nye eventyr

Nyd take away på Frederiksberg, når I besøger skønne Frederiksberg Have. I den romantisk anlagte have er der rig lejlighed til at nyde et dejligt set up med picnic tæppe, kolde drinks og skøn take away, hvor det især er sea food, der pryder det hvid og rødternede picnic tæppe. Bestiller I mundvandsdrivende og super lækker take awat på Frederiksberg fra Hooked, er der ingen øjne tørre efter måltidet. Det er simpelthen bare om at nyde maden, så længde den varer, for når først fish and chips eller en skøn lakseburger har ramt smagsløgene, vil de for evigt huske denne delikate og nuancerede smag af friskfanget fisk, så den snart vil spørge efter mere.

Skøn og sund take away mad

Tænker man på take away mad, er der måske mange, der tænker på noget, der er knapt så sundt. Vi er vokset op med, at take away er noget, der indeholder ord som mange kalorier og fedtholdigt mad, der kun skal nydes med måde og ikke så tit. Alene af den grund, at det feder og ikke er særligt sundt for kroppen. Nu er der mulighed for, med take away Frederiksberg, at tænke take away konceptet ind i en meget bredere ramme og se det som et sundt og velsmagende måltid, der til og med er baseret på friskfanget fisk. Fisk er super sundt og indeholder blandt andet omega 3 fiskeolie, der er godt for mange ting.

Træk den gamle sweater på

I sangen, der handler om, at man trækker den gamle sweater på, lader skægget stå og tager med ud at fiske, er der tale om, at man selv fanger sin aftensmad i fiskens tegn. Har man ikke, i en travl storby virkelighed, den skønne og fredfyldte mulighed, er der et super godt alternativ, når man vælger friskfanget fisk fra menukortet. Her kan fish and chips med en selvvalgt mayo eller anden dressing være saliggørende for sjælen og næsten dufte som om, at man selv havde været ude at fange måltidet. Eller hvad med en lækker burger, nu bare med fisk? For eksempel laks, der er så populært for mange, selvom mange måske aldrig har prøvet at smage laks i en burger.

Bestil take away til gæsterne

Hvis man skal have gæster, er der meget godt ved at gøre det til et fiskekoncept, hvor man bestiller fiskeretter som take away Frederiksberg. Det er så meget nemmere at bestille take away mad, når det kan gøres online og man dermed får mere tid til samtale og samvær med gæsterne. Det kan være, at gæsterne også får øjnene op for, at fisk i en burger kan smage super dejligt og deres smagsløg vil snart spørge efter denne delikatesse igen.