Arkiver

Sponsoreret indhold

Det er aldrig for sent at rette sit smil

Drømmer du om et flot smil? Så er du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på, hvordan du med en invisalign bøjle København kan få det smil, du drømmer. Du vil i den sammenhæng blive præsenteret for, hvad invisalign er, og hvordan det fungerer.

En moderne bøjle

Invisalign er en nyere og mere effektiv måde at rette tænder på. Det fungerer ikke, som en almindelig bøjle gør. Dine tænder vil blive rettet op ved hjælp af aftagelige og usynlige skinner. En af fordelene ved at Invisalign er, at du ikke vil komme til opleve minimale gener eller irritationer, fordi du altid har muligheden for at tage skinnen af. Det er en yderst diskret og moderne måde at få en tandretning på. Det er aldrig for sent!

Uanset hvilken form for tandretning du ønsker, er det muligt med Invisalign-skinner. Det er underordnet, om du har underbid eller overbid – en behandling med denne effektive skinne vil sikkert kunne gøre noget ved det.

Hvordan fungerer behandlingen?

Behandlingen er simpel. Man kan opdele behandlingen i tre forskellige faser: Den indledende fase, den midterste fase og den afsluttende fase.

Den indledende fase handler om, at du dine tænder bliver undersøgt, så der kan blive udarbejdet den perfekte behandlingsplan for lige præcis dig. I denne fase får du allerede et indblik i, hvordan din tænder vil komme til at se ud efter behandlingen.

Den midterste fase er selve behandlingen. I denne fase handler det blot om at følge behandlingsplanen. Du har en tydelig behandlingsplan, der fortæller dig, hvornår det er tid til at gøre noget.

Den afsluttende fase er efter behandlingen. I denne fase skulle behandlingen gerne være slut, så du får monteret en tråd på indersiden af dine tænder, som holder dine tænder på plads resten af dit liv.