Arkiver

Sponsoreret indhold

Sikr din bolig mod uventede gæster

Annoncør: sikringnord.dk

Har du en frygt for pludselig en dag at stå ansigt til ansigt med en indbrudstyv i dit eget hjem, eller vil du bare gerne sikre dig, så du på bedst mulig måde kan undgå, at arvestykker og familieklenodier går tabt? Der findes mange forskellige tyverialarmer, der kan skabe noget sikkerhed, men en del af dem har vist sig ikke at have den effekt, man gerne vil opnå. En almindelig alarm, der blot vil afgive en sirene samt alarmere politiet og alarmfirmaet har ikke fuld præventiv effekt, da tyvene på de minutter, der går, før politiet kan være fremme, stadig kan nå at stjæle mange ting.

Til gengæld kan tågesikring sørge for, at der ikke i samme grad er risiko for, at der bliver stjålet så meget. Med tågesikring vil tyvene blive indhyllet i tågelignende materiale, der gør, at de ikke kan danne sig et overblik over de ting, I har i hjemmet, og dermed ikke i samme grad har mulighed for at stjæle det.

Ødelægger ikke inventaret

Når du har fået installeret en tågekanon, der umiddelbart er usynlig for dem, der ikke ved, den er der, vil der måske opstå nogle spørgsmål om, hvilke konsekvenser der er af denne type sikring. Du kan få svar på mange af dine spørgsmål på hjemmesiden, hvor andre måske har stillet nogle lignende. Det vil for mange være naturligt at tænke på, om ikke tågen risikerer at ødelægge inventaret, men det er altså ikke tilfældet, og så snart tågen er aftaget, vil alt være tilbage til normalen.

Tågekanonerne er installeret i hjem og virksomheder verden over, og de er kåret til at være bedst i test i flere forskellige undersøgelser. Det giver en form for tryghed for, at man står med et produkt, der gør det, det skal, så man ikke pludselig kommer hjem til et tømt hjem alligevel.