Arkiver

Sponsoreret indhold

Lær børnene nye tricks på skateboard

Har du børn, der elsker at stå på skateboard? Skateboards kan sørge for mange timers sjov og spas, hvis man ellers er glad for at prøve at lære tricks igen og igen og igen, til de sidder i skabet. Det handler om balance, koordination og vedholdenhed, og børn har en formidabel evne til netop disse ting, hvis de først har sat sig for, at der er noget, de gerne vil lære. Som forælder er det altid rart at se, at børnene har noget at gå op i, og det handler da også bare om at støtte dem i det.

Derfor kan du med fordel bruge en eftermiddag sammen med ungerne ude i indkørslen eller på vendepladsen, mens de øver sig på den næste 360 graders rotation eller en Ollie. Det kan være, du lærer en masse nyt, for de kender garanteret til en masse begreber og tricks, du ikke helt ved, hvad går ud på.

Få julegaven i hus

Har ungerne snakket om, at griptapen og hjulene er ved at være slidt, eller kan brættet næsten ikke klare mere? Så har du et perfekt udgangspunkt for at finde en god julegave. På scootworld.dk kan du finde et bredt udvalg af udstyr til både skateboards, rulleskøjter og løbehjul. Det betyder også, at du måske kan være heldig at finde noget, du tænker, lige vil falde i børnenes smag.

Hvis du selv har prøvet at stille dig op på skateboardet, har du måske fundet ud af, at det er en sjov måde at være aktiv på. Der er intet galt i, at voksne skater, så du kan også selv kaste dig ud i at prøve det af. Måske du stod på rulleskøjter til og fra skole, da du var ung? Hvorfor ikke sætte gang i det igen og se, om du skal have gang i skøjtebenene eller balancen på ny!

Skriv et svar