Arkiver

Sponsoreret indhold

Bæredygtighed er trendy

Der er i den grad høj fokus på bæredygtighed nu til dags. Der bliver skabt awareness i høj grad, hvilket er med til at gøre flere og flere mennesker opmærksomme på både problemer samt tiltag for at forebygge. Bæredygtighed er blandt andet omtanke for miljøet. Hvordan, kan hvert menneske gøre sit, for at passe bedre på denne jord, som skal gives videre til den næste generation. Der er rigtigt mange måder man kan hjælpe til på, hvilket vil blive forklaret her i artiklen.

Mad og drikke

Fødevarer er et godt sted at starte. Nogle virksomheder har stor fokus på eksempelvis bæredygtighed når det kommer til deres varer. Det er altid en god idé at sætte sig ind i, hvilken virksomhed der har produceret de madvarer du skal til at købe. Økologi som et valg, er også med til at støtte om bæredygtighed.

Kød og animalske produkter, er desuden ikke bæredygtige derfor er det en god idé at have kødfrie dage hver uge. Kaffe, er også et af de steder man bør rette fokus på, når man vælger sine dagligvarer. F.eks. kan man få organisk kaffe fra Senseo. Her er der høj fokus på bæredygtig kaffe. Hvis du er på jagt efter en god kaffe du kan nyde dagligt, med god samvittighed, så kan du med fordel få fat i en Senseo switch 3in1 premium.

Beklædning og omtanke for miljøet

Ved du, hvor det tøj du har på lige nu, stammer fra? Det er muligvis de færreste som skænker det en tanke, når de køber nyt tøj. Men det er ikke lige meget, hvor det kommer fra og, hvad det er lavet af, og hvem der står bag i forhold til produktionen. Heldigvis, er der mange firmaer som producerer og designer tøj som er bæredygtigt.

Et godt tip er at tjekke op på det brand du gerne vil købe fra, eller tjekke labels på tøjet. Ofte kan man læse om deres vision/mission og deres tiltag online, hvilket gør det mere gennemskueligt for kunderne. Det er en rigtig god idé at være kritisk, når man handler tøj, hvis man gerne vil hjælpe til i forhold til bæredygtighed.

Genbrugshimlen

Der er heldigvis mange mennesker, som har fået øjnene op for de mange fordele ved at købe genbrug. Nogle af fordelene er blandt andet de mange penge, man typisk kan spare ved at købe brugt. Andre ser fordelene ved, at man finder unikt vintage tøj, som man aldrig har set før. Og så kommer der selvfølgelig også den store fordel, at det støtter op om bæredygtighed.

Du gør altså noget godt, når du vælger at købe brugt, fremfor nyt. Hvis du ikke allerede er sprunget med på moden, så tjek de spændende online markedspladser eller loppemarkederne og genbrugsbutikkerne.         

Skriv et svar