Arkiver

Sponsoreret indhold

Bliv klædt godt på til når du skal på jagt

Hvis du kan lide at gå på jagt, så ved du allerede hvor vigtigt det er, at man er godt klædt på og forberedt på lidt af hvert, når det kommer til vejret. Hvis det er første gang du skal på jagt, så er det en god idé at tjekke vejrudsigten og overveje om man har tøjet til det. Hvis man ikke har tøj der egner sig til lidt af hvert, så er det en god idé at gå ud og investere i noget ordentligt jagttøj. I denne artikel kan du læse mere om, hvad du har brug for og hvordan du sørger for at du kan modstå både regn og kulde, med det rigtige tøj.

Start med fødderne

Når man er på jagt, er man udenfor det meste af dagen og man går samtidig meget rundt. Ofte går man også rundt i skoven, der både kan være våd og mudret og det er derfor at have nogle støvler, der kan holde til lidt af hvert. Når du skal finde vandre/jagtstøvler, så er det vigtigt at de er komfortable, åndbare og kan modstå både kulde og vand. Et par gode støvler kan godt være lidt dyre, men det glemmer man alt om når man står ude i skoven, i minusgrader og med fødderne i en vandpyt.

Find et par bukser

Ligesom med støvlerne, så er det vigtigt at have et par bukser i god kvalitet, som er åndbare og kan holde både vand og kulde ude, så man ikke går og fryser, selvom man skulle blive lidt våd. Der findes mange rigtig gode bukser på markedet, nogle billige og nogle dyre. Et godt valg der ligger lige midt imellem, er et par deerhunter bukser, som ikke er i god kvalitet og ikke for dyre, eller for billige. Der findes også rigtig mange andre gode alternativer, så det er en god idé at tage ud og prøve nogle af de forskellige modeller.

Husk et par gode handsker

Når man går rundt og holder på en riffel en hel dag, vil man opleve at man hurtigt kan komme til at fryse på fingrene, fordi de ikke er i bevægelser. Derfor bør du også finde et par gode, varme og vandafvisende handsker, som kan hold dig varm og tør. Handskerne skal sidde så tæt på hånden som muligt, så de ikke bliver et problem ift. til sikkerheden, når det kommer til at skulle affyre en riffel.

Skriv et svar