Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan søger du visum til Sri Lanka

Hvis du har besluttet, at din næste rejse skal gå til, det for mange danskere ukendte rejsemål, Sri Lanka, har du brug for et visum til at komme ind landet og at opholde dig der. Her ser vi nærmere på, hvordan det forgår, når man vil søge visum, så læs med og bliv klar til den store rejse.

Selvom Sri Lanka ikke er det land, der oftest popper op, når man brainstormer på, hvor den næste rejse skal gå hen, vælger flere og flere dog at lade turen gå hertil, og der er da også mange gode grunde til at overveje den eksotiske perle i Det Indiske Ocean. Her venter storslåede kultur- og naturooplevelser, ligesom der også er rig mulighed for at opleve den fantastiske verden under havet med dykning.

Køb et elektronisk visum

Den letteste måde at søge visum til Sri Lanka på er at gøre det online. Hvis du foretager en søgning med ordene visum Sri Lanka kommer du direkte til visumbestillingen. Her bestiller og betaler du nemt for dit visum, og oftest går der ikke mere end få minutter før det dukker op i din indbakke på mailen. Det er ikke vigtigt, hvilken software du bruger, når du skal søge om et elektronisk visum, og således kan du gøre det fra både Chrome, Safari, Firefox og de fleste andre browsere.

Du kan vælge at printe dit visum ud, hvilket kan være en fordel, hvis du af en eller anden grund ikke kan få adgang til din mail, når du står i lufthavnen i Sri Lanka og skal vise det, men du kan også tage chancen og blot have det i indbakken, hvis du altså vel at mærke har mail på din telefon. Det kan også være en mulighed at tage et billede at visummet, så du er helt sikker på at kunne fremvise det.

Søg visum ved ankomst

Den anden mulighed, du har for at søge visum til Sri Lanka er ved ankomsten til landet. Her risikerer du dog at skulle stå i kø og vente i lang tid, og selvom der sjældent er problemer, med mindre man er efterlyst narkobaron eller lignende, kan det dog ske, at du ikke umiddelbart kan få visum. Derfor vælge mange den elektroniske model, så der er ro på, når man ankommer til feriedestinationen.

Tjek op på gældende Coronaregler

I denne tid er det dog ikke altid nok at have visum for at kunne besøg et fremmed land. Coronareglerne varierer fra land til land og ændrer sig hele tiden, så her må man være opmærksom på at undersøge, hvilke der gælder, inden man tager afsted. Visse lander kræver vaccination mens det ved andre blot er nødvendigt med en negativ test. Det er en god idé at have både mundbind og hjemmetest med, så du altid kan tage en test, uanset hvor du er.

Skriv et svar