Arkiver

Nyheder

Albertslund her

Skal du snart en tur forbi Albertslund med familien og ikke ved hvad i skal bruge tiden på i den skønne by? Så er du kommet til det rette sted! Lige herunder på siden har vi udpeget nogle oplevelser, som i bare ikke må gå glip af, når turen går til Albertslund. Tag et kig herunder på siden og få noget inspiration til hvad i kan opleve i den skønne by. Læs mere om byen her.

Albertslund er en bydel i Storkøbenhavn med over 27.000 beboere. Byen ligger kun små 15 km fra Københavns Centrum, hvilket betyder at du og familien altid kan arrangere en hyggelig shopping tur i Københavns gader, der fyldt med action og fart. Men, du finder også en masse spændende og interessante oplevelser i selve Albertslund, som ikke skuffer. Et af stederne i Albertslund, som er et must-see, er Friluftsbadet Badesøen, der byder på et hav af udendørs aktiviteter til dig og hele familien. Friluftsbadet Badesøen har åbent hvert år fra maj til august og er til at finde midt i det grønne og skønne Albertslund. På Friluftsbadet Badesøen kan du og familien få glæde af de mange aktiviteter stedet har at byde på så som: trampoliner, gynger, soppebassin, hoppepude, sandkasser, klatrestativ, vipper, rutsjebane, mini fodboldbane, beachvolley, strand fodbold, street-basket og meget, meget andet. Stedet er perfekt for at få nogle gode minder med hjem, som i sent vil glemme.

Vikingelandsbyen

I Albertslund finder i også Vikingelandsbyen, hvor i kan opleve gammel dansk historie og få et indblik i hvordan miljøet var tilbage i vikingetiden. Her opdager man hurtigt hvordan det var for danskerne at leve tilbage for 1000 år siden. Vikingelandsbyen ligger meget flot placeret med udsigt over St. Vejleådalen.

Dyregården

Derudover kan i også besøge Dyregården ved Toftegården, som er åben for besøgende der vil kigge forbi. En hyggelig bondegård midt i Albertslund, som er fyldt med heste, grise, køer, får, kaniner, høns, ænder mm.

Skriv et svar