Arkiver

Blog

Herregårdssten er æstetisk og trendy

Herregårdssten har en æstetisk kvalitet og udtryk, hvilket gør denne type sten trendy og tidløs. Ligesom klassisk design giver herregårdssten et unikt udtryk på en lille offentlig plads eller på en privat grund. Man bliver aldrig træt af at se på herregårdssten. Læg herregårdssten på terrassen eller i indkørslen og nyd synet resten af livet. Undersøg herregårdssten priser og planlæg dit næste projekt.

Få herregårdssten i flere farver

Herregårdssten er alt andet end en grå og neutral sten. Stenens natur og udtryk har holdt i utallige år og fås i flere forskellige farver. Med herregårdssten kan du få anlagt den smukkeste terrasse eller skabe et unikt miljø i haven med stier af herregårdssten. Vælg herregårdssten til det udtryk, du ønsker, i din have eller indkørsel. Du kan få herregårdssten med et farvespil i brune, gule, grå og røde nuancer.

Der er mange muligheder med herregårdssten

Du kan designe din terrasse eller et lille anlæg i haven med forskellige typer herregårdssten. Lav for eksempel en lille solplads med et cafébord og et par havestole i herregårdssten, der kan lægges som en rund facon. Eller byg et par trappesten med vinkel herregårdssten. Du kan lægge alt fra et simpelt mønster til et meget komplekst og detaljeret mønster af forskellige farver og typer af herregårdssten. Det er op til din kreativitet at udnytte de mange muligheder, herregårdssten giver.

Få en professionel til at lægge herregårdssten

Hvis du vælger et kompliceret design med herregårdssten, der både indeholder buer og flere niveauer, kan opgaven godt være tidskrævende. Få en professionel brolægger til at lægge herregårdsstenene perfekt og nyd resultatet, når det er færdigt. Der skal nemlig sørges for et ordentlig underlag, og det er vigtigt, at stenene lægges ordentligt, så de ikke skrider, hvis de skal holde til en bil.

Skriv et svar