Arkiver

Sponsoreret indhold

Redskaber der forbedrer arbejdsmiljøet

Den største del af vores liv bliver brugt på arbejdsmarkedet. Vi vil gerne kunne være aktive i mange år og yde vores bedste. For at gøre dette, er det vigtigt, at vi er i et arbejdsmiljø, der forebygger skader og fremmer effektiviteten. Her er to fantastiske redskaber, som er med til at sikre en god dag på arbejdet.

Exoskelet til fysisk krævende arbejde

Der er ingen tvivl om, at der er en del fysisk hårdt arbejde inden for industrien. Arbejder man på lager eller med store maskiner, dette gælder også mekanikere, så bliver man tit udsat for slid i kroppen, grundet de bevægelser man laver. Heldigvis er der opfundet et exoskelet, som kan aflaste muskler og led i løbet af arbejdsdagen. Et exoskelet er et motoriseret mobilitetshjælpemiddel, som designes i forskellige modeller alt efter hvor på kroppen, der skal aflastes.

Du kan finde exoskeletter til skuldrene og ryggen, som hjælper med at foretage tunge løft. Vha. kabelteknologi overfører exoskelettet noget af vægten til hofterne, så du tager mindre skade af løftet. Derudover er der også udviklet en model, som beskytter nakke og ryg, når man arbejder på noget over hovedhøjde. Denne model er særligt god til mekanikere, der ofte arbejder på en bil, der er hævet et stykke over hovedhøjde. Faktisk er der også udviklet exoskeletter til hænderne og også en udelukkende til tommelfingeren, så der findes en model til ethvert område, der har brug for aflastning.

Den ergonomiske kontorstol

Til de arbejdere der ikke er ude og fysisk belaster sin krop, er der også hjælp at hente. Mange undersøgelser har nemlig bevist, at det også kan være slidsomt for kroppen at sidde på kontor hele dagen, hvis man ikke sidder optimalt. Der er derfor udviklet ergonomiske kontorstole, som giver den rette støtte, når du arbejder siddende. En sådan stol er en nødvendighed på ethvert kontor.

Skriv et svar