Arkiver

Sponsoreret indhold

Her er de bedste havespil til sommeren

Når sommeren og det gode vejr nærmer sig, søger mange mod haven for at grille, slappe af eller for at spille sjove havespil med venner og familie. Derfor har vi samlet en liste over de bedste havespil, som helt sikkert vil få smilene frem.

Stangtennis

Sommeren bliver bare sjovere med et spil stangtennis i haven. Stangtennis er det perfekte havespil til en varm sommerdag med familien eller vennerne. Det gode ved stangtennis er, at det er supernemt at komme i gang med. Det eneste du skal gøre, er at sætte stangen i græsplænen og så er du ellers klar.

Kongespil

Kongespil er perfekt hvis I er en større forsamling, som gerne vil spille sammen. Man kan dog også godt spille kongespil hvis man kun er to, men det er sjovere jo flere man er. Kongespil kan spilles på næsten alt slags underlag – både græs, grus og sand, så længe I blot har ca. 5 x 10 meter til rådighed. Spillet handler i al sin enkelthed om at vælte alle modstanderens bønder og til sidst kongen. Kongespil er et spil, hvor alle kan være med.

Petanque

Petanque er et andet klassisk havespil. Du tænker måske, at petanque kun er for ældre mennesker, men det er nu slet ikke tilfældet. Petanque er et sjovt spil for personer i alle aldre. Petanque minder en smule om kongespil. Her handler det dog om at kaste sine bolde så tæt på den lille trækugle som muligt. Petanque er ligeledes et spil, hvor alle kan være med.

Stigegolf

Stigegolf er et nyt og sjovt havespil for både børn og voksne. Det et simpelt men sjovt spil, som handler om at ramme ribberne på stigen med de 6 sæt kugle. Når alle kuglerne er kastet, tælles point. Spillet er nemt at komme i gang med, men kræver træning at mestre.

Skriv et svar