Arkiver

Nyheder

Hvilken telefon skal du vælge?

Står du og skal have ny telefon? Så er der garanteret rigtig mange overvejelser, du har været i gang med at gøre dig. For hvad skal den egentlig kunne? Det er noget af det, der er vigtigst at have overvejet på forhånd. Der findes efterhånden så mange forskellige telefoner, modeller og udgaver, at det kan være rigtig svært at finde ud af, hvad det er, man skal have. Derfor er det en god idé først og at have lagt et budget for, hvor meget den må koste. Her har du allerede indskrænket udvalget en hel del.

Derudover er det altid en god idé at dykke ned i de enkelte modellers egenskaber. Hvis du synes, det er uoverskueligt, kan du altid møde fysisk op ved en iPhoneforhandler, der kan guide dig til den mode, der umiddelbart vil passe dine behov bedst.

Hvorfor er det i det hele taget, du er på udkig efter en ny telefon? Måske den gamle har holdt så længe, at det er på tide, den overgår til en efterfølger, men hvis der er tale om mindre skader eller skavanker på den telefon, du har lige nu, kunne du også overveje at kigge nærmere på en iPhone reparation. Måske det viser sig, at det faktisk slet ikke er nødvendigt for dig at skifte telefonen ud, men at du i stedet kan nøjes med at få skiftet de dele i den, der ikke længere fungerer. Det kan samtidig spare dig for en hel del penge, sammenlignet med at købe en helt ny mobil.

Find altid et autoriseret værksted

Hvis du skal have repareret noget på din telefon, som garantien ikke dækker, er det enormt vigtigt, at du husker at kigge efter, om værkstedet er autoriseret. Det har nemlig betydning for, om du i fremtiden kan få fabriksfejl eller andre ting, der er omfattet af garantien på din telefon, dækket. Her kræver det blandt andet, at de reservedele, der anvendes, er originale. Er der tale om, at der bruges kopidele, er det ikke sikkert, at kvaliteten er lige så høj.

Der er stor forskel på for eksempel skærme. De originale skærme er lavet i materialer, der er slidstærke og som i en vis grad kan tåle at få nogle knubs. En skærm, der ikke er original, vil muligvis ikke kunne tilbyde samme, slidstærke ydre, og du risikerer, at den går i stykker og skal skiftes igen – og det er der ikke meget idé ved.

Du er måske vant til, at en reparation, der dækkes af garantien, kræver, at du undværer din telefon eller computer i lang tid, fordi den skal indsendes til et værksted. Her kan du i stedet blot aflevere den på et værksted, der laver den på stedet, hvorefter du kan afhente den igen en times tid senere. Det er væsentligt mere fleksibelt, og så gør det måske også, at det bliver mere overskueligt for dig at få lavet reparationen, frem for at blive ved med at udskyde det igen og igen.

Skriv et svar