Arkiver

Nyheder

Styrk det gode venskab

Gode venner er en af de bedste ting ved livet. Det er familien, som man selv har valgt til og det fællesskab, hvor man virkelig kan være sig selv. En god ven, hvad enten man har kendt hinanden i kort eller lang tid, er uundværlig. Så hvorfor ikke vise hvor meget du egentlig sætter pris på jeres venskab?

3 måder du kan vise din veninde, du holder af hende

Når det kommer til gode relationer, er det værste man kan gøre, at tage det for givet. Men det behøver faktisk ikke være en større operation, at vise din taknemmelighed. Der er nemlig mange små ting som du kan gøre for at hylde jeres venskab og styrke båndet imellem jer.

  1. Planlæg en god veninde-date. Man føler sig virkelig værdsat, hvis nogen har gjort sig umage med at arrangere en sjov dag. Det skal selvfølgelig være en aktivitet, som I begge synes er sjov.

  2. Giv en gave der virkelig betyder noget. Et loyalitetsarmbånd, som I begge kan bære, er en sjov måde at sætte pris på hinanden.

  3. Inviter på en middag hos dig. Om du giver den gas i køkkenet, eller bestiller mad udefra er ikke så vigtigt. Det vigtigste er, at du forkæler din veninde med et lækkert måltid.

Husk taknemmeligheden i hverdagen

En god ven er selvfølgelig værd at fejre med en sjov dag sammen, eller en flot gave, som du har gjort dig umage med at finde. Men mindst ligeså vigtigt er, at huske alle de små ting i hverdagen som man kan gøre, for at tætne sit venskab og vise at man er glade for hinanden. Det kan eksempelvis være noget så simpelt som at sende en sms, der viser at du tænker på din veninde.

Vores venner og veninder er nemlig en vigtig del af livet og derfor er det ikke noget vi må tage for givet.

Skriv et svar