Conferize indgår partnerskab med TEDx

Conferize indgår partnerskab med TEDx

Conferize med Martin Ferro-Thomsen i spidsen kunne i går afsløre, at de har indgået et partnerskab med TEDx Copenhagen, som skal hjælpe TEDx med at skabe online communities omkring deres events. Conferize vil fremover være en del af TED-events og engagere folk til at deltage i det sociale netværk, som dannes omkring eventet og skabe

Conferize med Martin Ferro-Thomsen i spidsen kunne i går afsløre, at de har indgået et partnerskab med TEDx Copenhagen, som skal hjælpe TEDx med at skabe online communities omkring deres events.

Conferize vil fremover være en del af TED-events og engagere folk til at deltage i det sociale netværk, som dannes omkring eventet og skabe opmærksomhed om emnet. Conferize skal hjælpe TEDx med at engagere talere, deltagere og fans for der igennem at styrke TEDx communities.

Læs mere her.

1 comment

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos