Arkiver

Nyheder

LucyPlone – online service gør det slut med lange telefonkøer

Dut….Dut…., venten i flere minutter eller måske endda halve timer. Med denne nye online trend er frustrationerne snart slut. En undersøgelse lavet på verdensplan viser at noget af det mest frustrerende er at være i telefonkø og lytte til ventemusik. Nu kan vi snart ånde lettet op (kun dem der bor i USA til at starte med) En Virginia baseret startup kaldet LucyPhone, lader brugerne med denne gratis tjeneste undgå denne frustrende oplevelse.

Sådan virker det: Man går ind på hjemmesiden LucyPhone.com og indtaster et telefonnr. Hjemmesiden har en stor database af telefonnr. til mange virksomheder og lister dem automatisk samtidig med man indtaster navnet. Når man har fundet den virksomhed man gerne vil i kontakt med trykker man på det røde ikon ved siden af navnet.

Nu mangler man bare at indtaste sit amerikanske nummer (de siger at servicen snart kommer til andre lande) og herefter trykker man på connect. Man fortsætter med sit arbejde og når telefonen ringer bliver man automatisk stillet om til dem man ville i kontakt med. Hvis man mod forventning skulle møde en ny kø taster man blot ** og hænger derefter på igen. LucyPhone bliver på linien indtil de har en rigtig kundeservice medarbejder igennem. Vupti og telefonopkaldet er tilbage til dig.

Vi glæder til at denne service kommer til Danmark og det så bliver med LucyPlone eller en dansk startup er underordnet, bare vi snart slipper for de lange telefonkøer

www.lucyplone.com

Skriv et svar