Arkiver

Nyheder

Shoply – ny rekord i webshop lancering

Nu kan det snart ikke blive nemmere at lave en webshop. Shoply er det seneste skud på stammen, der virkelig giver selv den uerfarne online entreprenør rigtig gode muligheder for en nem vej mod succes.

Normalt bruger man mange resourcer, mange programmerings timer og designfærdigheder før shoppen er færdig og man er alligevel ikke helt tilfreds med resultatet. Hvorfor skal det være så besværligt, du vil jo bare markedsføre og sælge nogle varer. Når webshoppen er lavet og du har brugt rigtig mange tusinde kroner på design og implementering. Så skal du stadig betale et fast månedligt beløb til hosing og andre mulige gebyrer til webbureauet eller lign.
Shoply forenkler hele denne proces, jo enklere desto bedre. Inden du ser dig om har du en webshop og kan være i gang med, at sælge varer.

Men bedst af alt så er det gratis, og man kan være i gang i løbet af 2 min. Shoply integrerer sig desuden rigtig godt med sociale medier som Twitter, Facebook mv. Dette betyder når der kommer et nyt produkt kan du auto tweete om det på din Twitter profil.

Shoply er en smart webtjenete for folk der vil afprøve at have en webbutik, her kan du meget nemt komme i gang og uden betaling være i gang med det samme. Hvordan kan det være gratis, tænker du måske. Shopy får en hvis procent i forhold til det der bliver solgt i webshoppen. Hvis man vælger et pro abonnement og betaler et beløb pr. måned, bliver denne procent markant mindre.

Shoply garanterer at du er i gang efter 60 sekunder, så hvad venter du på?

www.shoply.com

Skriv et svar