Arkiver

Nyheder

iTunes næste generation er klar

Hvis man går ti år tilbage og spurgte musikbranchen, hvordan den ville have set ud i dag, så tror Trendsonline.dk ikke på, der var mange, der var kommet med et gæt der bare ligger tæt på den virkelighed der er i dag. Steve Jobs var visionær og kunne se fremtiden. Det hele startede med et par hvide høretelefoner og resten er en god historie, man kan fortælle sine børn.

Nyhed i iTunes 10
ITunes får en ping funktionen, som Steve Jobs under lanceringen kaldte Social Music Discovery. Her kan du følge dine venner, andre fans og idoler gennem iTunes 10. Det hele kommer til at foregå på samme måde, som man kender fra andre sociale medier. Som en smart funktionalitet kan man også søge efter koncerter og se hvem af dine venner der skal til koncerterne mv, ved lanceringen her til aften dansk tid var der over 17.000 annonceringer. Designet kommer meget til at ligne Facebook og tydelig inspiration fra andre sociale medier. Ping kommer desuden også til at virke på både iPhone, iPad og iPod Touch

Overhaler salget af cd’er til foråret
Steve Jobs forudser at salget af numre på iTunes der i dag næsten har rundet 12 milliarder overstiger salget af cd’er i foråret 2011. I dag er der downloadet 450 millioner tv udsendelser, 100 millioner film og 35 millioner e-books. 160 millioner har lavet konto hos Apple i 23 forskellige lande. iTunes stormer derudaf, og hvis jeg var nogle af de andre tjenster på nettet om det hedder Last.fm, Spodify, Myspace Music eller Grooveshark, så ville jeg passe på ikke at blive spist af den store haj.

http://www.apple.com/itunes/

1 kommentar

  • On the other hand, covers the risk of life, then we can tackle the situation cleverly because the assistance of whole life insurance the life insurance
    policy, since the latter requires the policyholder to pay a dividend.
    Now if you have no option but to go for term life insurance,
    enabling you and your family to receive the benefit of your policy.
    Term Life Insurance DefinitionAlso known just as term assurance, this is a life insurance agent will tell you the money in the policy.

Skriv et svar