Arkiver

Nyheder

Metricly – overblik over alt din statistik

Statistik og overblik fra både Facebook, Twitter, Google Analytics, dine egne servere og mange andre tjenester. Det er hvad denne nye start-up Metricly giver dig. Det hele foregår fra et fælles dashboard, hvor man har styr på det hele. Man laver en konto på Metricly og herefter trækkes alt trafikken fra alle kilderne ind i samme vindue. En nem måde så du kan få styr over alt din statistik.

Nu har du mulighed for at sammenligne hvordan din hjemmeside, Facebook side, Twitter performer i forhold til hinanden. Samtidig kan du se hvordan trafikken referere til hinanden. Trendsonline.dk mener at denne funktion er super smart og kan give dig et overblik som tidligere krævede mange login i forskellige systemer eller en advanceret Google Analytics eksamen. Med muligheder for automatisk at få leveret rapporter hver uge med en samlet statistik, slår Metricly den tidligere omtalte tjeneste Getmetricmail med flere længder.

Som en række ekstra ydelser tilbyder Metricly integration til Mailchimp, Zendesk og Salesforce. Som noget ekstra spændende kan du faktisk også forbinde din egen MySQL server til tjenesten og på den sammenligne den statistik med de andre tjenester som Facebook, din hjemmeside med videre. Det kan man kalde hurtig og nem business intelligence og som vi skrev sidst, så kommer der mange tilsvarende webtjenester som denne. Bare endnu bedre og med endnu større overblik.

Introduktion til Metricly del 1:

Introduktion til Metricly del 2:

www.metricly.com

Skriv et svar