Arkiver

Nyheder

Hvad skal Trendsonline.dk skrive om?

Man står på dækket og champagneproppen springer og alle kalder din startup genial. Man fejrer, at man i en periode på tre år har fået investering på et tocifret millionbeløb. Man kigger på præmien, da man vandt prisen for en af Danmarks mest spændende og lovende virksomheder. Man kigger stolt på besætningen, der tæller tolv ansatte men kigger usikkert på kaptajnen der styrer skibet. Ovenfladen ser sikker ud, havet er blikstille og man mener at den rigtige rute er lagt. Når man så ender med en forlis og en massiv konkurs efter en fejlslagen strategi, et kommunikativt og produktmæssigt Titanic. Hvad står man så med?

Erfaring, mange tanker og lyst til at andre ikke sejler ind i isbjerget. At andre er klædt på, til at sikre deres start-up / deres virksomhed, den bedst mulige start og sikre rute mod succes og fremgang.

Vi elsker start-ups og iværksætteri
Hvordan vil vi så gøre det. Trendsonline.dk der startede som et hyggeprojekt oppe i hovedet på undertegnede, men langsomt er ved at udvikle sig til et online medie for folk der elsker start-ups og online trends, guides til sociale medier og artikler om spændende start-ups i Danmark, både store og små.

Trendsonline.dk har været online siden den 20 juni, dog uden den store aktivitet før vi kom ind i August. Vi har brugt Martin Thorborgs model og bare hoppet ud i det uden at tænke så meget om hvad vi ville skrive om også hvem vi i starten ville skrive til. Det begynder langsomt at forme sig.

Men vigtigst af alt hvad vil de danske start-ups?
For at gøre det lidt nemmere er listet nogle af de artikel temaer vi har kørt med tidligere og nogle nyere idéer:

– Artikler om danske startups og deres historie
– Artikler om hvordan man som startup bruger de sociale medier
– Guides der på begynder niveau fortæller om alt fra Twitter, Facebook Pages, Fousquare, Greplin og alt hvad der ellers rykker i øjeblikket
– Artikler om udenlandske startups
– Artikler om de nyeste trends og tendenser
– Artikler om nogle af mine skøre idéer
– Videoguides der viser hvordan man bruger udvalgte webtjenester
– Twitter trends
– Youtube trends

Andre idéer
– Trendsonline.dk meetup
– Trendsonline.dk podcast
– Trendsonline.dk videocast

Kommentér hvad der er vigtigst for din startup eller din virksomhed, og hvad der vil give dig det største udbytte?
Glæder mig til at høre fra jer.

Dette indlæg er også lagt på Amino og bliver lagt i Linked In- og Facebook gruppen.

Med venlig hilsen

Trendsonline.dk
Daniel Laursen

1 kommentar

Skriv et svar