Arkiver

Nyheder

Codeboff.in – test dine kommende programmører

Din startup udvikler sig hastigt og du begynder at mærke succeen. Du har i øjeblikket programmører nok, men hvis også at hvis væksten fortsætter er du nødt til at hyre flere. Her kommer denne nye webtjeneste ind i billedet. Med CodeBoff.in kan du hurtigt teste dine programmøre og se hvilket programmerinsniveau de besidder.


Normalvis ville man sidde og interviewer kandidat efter kandidat for at finde ud af hvad de kan. Her ville du kun kradse i overfladen og ikke være helt sikker på om hvad de sagde var nøjagtig som virkeligheden og deres kompetencer så ud.

Et realistisk billede af dine kandidater
Med CodeBoff.in, kan du i stedet give dine kandidater en opgave de skal løse på 5 min. Det giver et mere realistisk billede af hvad de kan og hvilke kompetencer, programmeringssprog de mestre. I øjeblikket understøtter webtjeneten kun C og C++, men flere sprog kommer i den nærmeste fremtid.

Alle test der laves sker gennem hjemmesiden og når den er fuldført har man mulighed for at se hvordan dine kandidater klarede sig i de forskellige discipliner. Det hele er overskueligt og viser i hvilke områder kandidaten fejlede. Dog skal nævnes at man skal selv have programmerings kompetencer for at få det meste ud af testen.

Der er et marked for webtjenesten
Trendsonline.dk ved selv fra erfaring hvor lang tid processen med at finde den rette til et programmerings job kan være. Derfor ville denne tjeneste da Trendsonline.dk selv stod i forløbet have været et uundværligt værktøj. Det bliver spændende at se når servicen kommer ud af beta test, hvor den nu er gratis, hvor dyrt det kommer til at være at lave en test. Trendsonline.dk byder webtjenesten velkommen og kan sagtens se den kan udfylde et hul som man næsten ikke vidste eksisterede.

Vi tror desuden at denne tjeneste sagtens kan udvide sig til andre brancher, som kommunikation, design mv. Dette vil give virksomheden et værktøj de kan støtte sig til hvis de er i tvivl om en kandidats kompetencer inden for et felt der er vigtig i sammenhæng med jobbet. Måske sidder der nogle proaktive iværksættere derude, som har lyst til at gå i gang med sådan en startup. Trendsonline.dk tror rigtig meget på idéen

Se mere på nedenstående link

www.codeboff.in