Arkiver

Nyheder

Flippa køb og sælg hjemmesider

Står du og tænker nu er det på tide at springe ud som iværksætter, men du har ikke helt den rigtige idé. Men du har nogle af de vigtigste faktorer det kræver, du ser muligheder og du er vedholdende, helt ud over det sædvanlige. Så ligger mulighederne helt åbent for dig, med denne webtjeneste kan du købe et allerede etableret website og bygge videre med dine idéer.


Lidt ligesom legoklodser
Når du kommer ind på webtjenesten Flippa.com, begynder hjernen med det samme at snurre, den ene idé efter den anden kommer frem i hovedet på dig. Du kan se muligheder med alle de sider der er til salg. Hold tungen lige i munden og find et par projekter der lige er noget for dig. Gennemgå dem minutiøst og lav en hurtig fordel ulemper og pris analyse, nogle af websiderne koster mange hundrede tusinde kroner og andre er til salg for et par 1000 kr. Flippa minder om Legoklodser, nogle af websiderne er helt færdige, men man kan altid udvide med mange flere legoklodser, for fundamentet er skabt. Nogle andre kræver rigtig meget arbejde, men det er her det bliver sjovt og individuelt hvad man ser I de forskellige websider.

Fokus er selvfølgelig vigtigt
Man vil hurtig kunne se mange interessante vinkler og være klar til at bygge videre på mange af websiderne, men her handler det om at finde et enkelt og satse målrettet på det. Og hele tiden være opmærksom på hvad man selv skal bruge af ressourcer for at komme til samme stadie som websiden er udbudt til.

Hvorfor er dette en god side
Flippa.com hjælper alle dem der ikke selv vil bygge en webside op fra bunden og bygge Twitter profiler, Facebook grupper, integrere Facebook osv. Flippa.com er for folk der gerne vil investere i en webside, de selv kan gøre endnu større og måske sælge den efter et par år. Trendsonline.dk ser rigtig gode muligheder for folk med iværksætter lysten i maven men ikke den rigtige idé i hånden. Med Flippa.com er der ikke noget der stopper dig, hank op i dig selv og spring ud i det, der er i hverfald byggeklodser nok til rigtig rigtig mange år. Og hos Trendonline.dk byder vi rigtig mange spændende startups velkommen.

www.flippa.com

Skriv et svar