Arkiver

Nyheder

LinkedIn Labs – Hvad er på vej i LinkedIn

Brugerdreven innovation og åbne døre, hvor brugere af sociale medier og hjemmesider kan følge med helt tæt på, er en trend der bliver ved. Linked In er seneste skud på stammen, de åbner op for at du nu kan følge med, og se hvad der sker bag dørene hos LinkedIn. Labs er hvad der sker hos medarbejder efter normale arbejdstider eller ved en af LinkedIn’s månedlige Hackdays. Her får alle medarbejderne lov til at kaste tryllestøv over LinkedIn og bruge en hel dag på research, læring og konceptudvikling, det kunne mange virksomheder lære af. Det hele ender ud med et dommerpanel, ligesom vi kender fra X-factor eller lignende. Her får medarbejderne lov til at pitche i to minutter foran alle ansatte, hvorefter de bedste ideer bliver udvalgt til videreudvikling.


Med LinkedIn Labs får vi lov til at se hvad de roder med af mulige udvidelser, og som bruger kan du selv komme med forslag til hvad der er godt og dårligt og hvilke vej LinkedIn er på vej. Når man kigger ind i LinkedIn Labs, få timer efter den er lanceret kan man godt blive lidt skuffet, men vi venter med spænding og ser om der ikke kommer mange spændende nye tiltag de næste dage og uger. Trendsonline.dk har teste Linked Instant og Signal. LinkedIn Instant er deres version af Google Instant, hvor søgninger sker automatisk mens man skriver. Signal er en slags overblik over ens stream af updates der nemt kan slåes fra og til. Vores konklusion er man godt kan se det er i alpha / Lap niveau, men begge udvidelser virker rigtig godt.

Skynd dig ind og test Instant og især LinkedIn Signal, der pt. er store planer om at integrere i den officielle LinkedIn, Trendsonline.dk synes ihvertfald der er super smart og anbefaler folk at prøve den!

http://www.linkedin.com/signal/invite?token=signal_invites_labs
http://www.linkedinlabs.com/instantsearch

Skriv et svar