Arkiver

Nyheder

En elevatortur med en potentiel investor

Du har et møde nede i byen og går ind på kontoret og over mod elevatoren. Du skal op på 6 etage. Du stiller dig ind i elevatoren og døren er lige ved at gå i. Du kan se der er en mand der haster over mod elevatoren og du stikker en hånd ud så døren ikke går helt i. Manden haster ind i elevatoren og kaster et blik og smil mod dig. Du opdager til din store overraskelse du står ved siden af Janus Friis. Skype manden der altid er på udkig efter spændende investeringer. Det er nu din elevatortale skal sidde lige i skabet.

Den hemmelige formel
Denne tale er noget af det vigtigste for en startup, den skal være perfekt og tænde den potentielle investor, man kan kigge på sig selv og se hvad der skulle til før man selv ville smide et par millioner efter man havde solgt sin egen succesrige virksomhed. Hvis jeg kigger på mig selv, så rigtig meget. Hvad er det vigtigste for dig når hør om andres ideér og startups?

5 gode råd fra Trendsonline.dk
1. Brænd igennem og vis at du virkelig tror på din idé
2. Lav en storytelling og brug gerne ord der kan relatéres til
3. Gør det så simpelt som overhovedet muligt
4. Undgå superlativer og alt for nørdede ord.
5. Vær dig selv og brug humor

Den hemmelige formel på en god elevatortale
Min startup, __(her indtastes firmanavn)__, er ved at udvikle __(produkt / webtjeneste)__ til at hjælpe __(specifik målgruppe)__ __(at løse følgende problem)__ med __(din hemmelige formel)__.

Du kan i nedenstående video se, hvordan Adeo Ressi der står bag den geniale formel til den perfekte elevatortale, giver en guide til hvordan du kan gøre din elevatortale perfekt. Men noget er teori noget andet er praksis, så husk øvelse gør mester og brænd nu igennem så der går ild i elevatoren!

1 kommentar

Skriv et svar