Arkiver

Nyheder

Twitter – Analyseværktøj af dine tweets

Har der været 1.000 der har Tweetet om dig, hvem gør det og hvornår sker det. Denne information har tidligere været svær at få fat på. Men nu er det sikkert at Twitter kommer med et analyse værktøj, ligesom man kender fra Facebook Insight eller Google Analytics.

Der har været vedvarende rygter fra Twitter om at dette ville komme, det var bare et spørgsmål om tid. Tidligere på året blev rygterne til fakta da en Twitter ansat åbnede lidt op for posen og sagde at de ville komme med deres analyse del senest i slutningen af 2010. Nu er vi ved at nærme os slutningen af året og nu er Twitter ved at være klar med tjenesten. Hvis man følger med fra Web 2.0 Summit fra San Fransisco så vil man i morgen kunne høre mere om det når Twitters Evan Williams går på scenen.

Trendsonline.dk har fået fat i nogle screenshots fra Twitters nye analyse værktøj, desuden er der udvalgt en lille skare af brugere til en private beta (vi er desværre ikke i blandt). Hvordan det kommer til at gå med alle de webtjenester der har udviklet noget tredjepart til netop dette område bliver spændende at følge. Vi har skrevet om en del af dem, om de overlever eller redefinere deres webtjeneste skal blive interessant, men det er ihvertfald sikkert at Twitter er med helt fremme når denne del bliver tilgængelig for alle.

www.twitter.com

Skriv et svar