Arkiver

Nyheder

Fjollet lørdag – Facebookcitater i bogform

Fredagen forsvandt og det blev hurtigt lørdag, men I skal ikke gå glip af Fjollet weekend (fredag). Denne gang har vi fundet en bog med alle dine venner fra Facebook, i trykt kvalitet der kan sættes på en hylde. Nej ikke en hylde på din iBooks på din iPhone, nej den hylde hvor der står et billede af din kat og en figur fra Kreta.

Hvad er Bookoffame
På hver enkelt side er der et billede og et citat fra din nyhedsfeed. Bogen kan bruges som notesbog og der er masser plads til dine egne kommentarer eller lign. til billedet. Det er en sjov gimmick, der kunne være en lidt anderledes julegave idé. Det er fire hurtige (med lidt ventetid) steps, først connecter man Facebook med Bookoffame, så vælger man hvilke venner der skal med i bogen. Herefter venter man mens Boogoffame har suget alle dine venner og deres citater. Skal det være hardcover eller paperback. Vil du dele den blandt dine venner, og til sidst betaler og indtaster du dine leveringsoplysninger.

God fornøjelse, Trendsonline.dk har ihvertfald fundet en julegaveidé om det er til os selv eller andre må vi finde ud af, og til sidst skal lige nævnes hvis man ikke er til Facebook, så findes den også til Twitter.

Til Facebook:
www.bookoffame.com

Til Twitter:
www.tweetnotebook.com

Skriv et svar