Arkiver

Nyheder

Prisuddeling, den ultimative anerkendelse – Ivækstprisen 2010

Som startup er det ultimative at få anerkendelse for det man gør er rigtigt. De første besøgende på hjemmesiden er en anderkendelse for at du er kendt. Det første salg i webshoppen, den første journalist der ringer upfordret eller opfordret til dig. Men det ultimative er at blive anderkendt blandt rigtig mange andre ved en prisuddeling.

Ivækstprisen 2010
I går blev prisen for bedste og dygtigste iværksættere kåret hos arrangementet Ivækstprisen 2010. De sidste mange måneder har der været mulighed for at steme og det samlede stemmeantal løb op i over 50.000, og i går blev det så afsløret hvem der var de dygtigste blandt de nominerede.

Prisvinderne var:

Årets væksteventyrer
Per Søndergaard – www.chanti.dk, online webshop der sælger kvalitets smykker

Årets webkomet
Jesper Kjerumgaard, E-tasker.dk, en webshop i stor fremgang. Trendsonline.dk interviewe Jesper, artiklen kan læses her – Podcast med E-tasker

Årets vovehals
Anna Hjøllund og Daniel L. Galle, Nordic Comfort. Silkedyne forhandler, med en enorm vækst.

Årets idealist
Joy Vasiljev. The Organic Company laver dansk design i højeste kvalitet

Årets unge håb
Konrad A. Kierklo – Miinto.dk 300 niche tøjbutikker er kommet på nettet. Skandinaviens største modebutik på nettet.

Årets kvindelige iværksætter
Anja Lytzen. Lirumlarumleg.dk – Webshop der sælger legetøj til børn i alderen fra 0-8 år.

Noget der falder i Trendsonline.dk øjne er at 4 ud af 6 af vinderne er virksomheder der har hoved fokus på vores område, online. Dette viser bare endnu engang at der er plads til flere af jer derude. Så hop ud i det, det kunne være dig der næste år bliver nomineret til ivækstprisen.

Skriv et svar