Arkiver

Nyheder

Nyhed fra Bit.ly – Bundter af korte links samlet på en side

Før Bit.ly var lange adresser på nettet, bare noget man var nødt til. Bit.ly skabte lidt af en revolution og sammen med Twitter, hvor det handlede om at kommunikere ultra kort, var det vigtigt at hjemmesideadressen ikke tog halvdelen af tegnene. Med Bit.ly og mange af de efterfølgende kopi produkter var det nu muligt at forkorte en webadresse rigtig meget. Der er sket meget siden korte adresser så dagens lys, og i dag har alle større websteder deres egen version af forkortelsen. Men som noget helt nyt kan du nu have flere links i en bundt eller bundle som bit.ly kalder det, og det er virkelig smart, også for din startup.

Leder du dine besøgende det rigtige sted hen?
Med Bit.ly bundles får du kontrol over hvor mange links du vil putte ind i et bundle. Du vælger om det skal være siden fra din egen hjemmeside, eksterne sider, med videoer, underbyggende materiale eller lignende. Trendsonline.dk kan se rigtig mange muligheder med værktøjet, og hvis man gør det rigtig kan du lede dine besøgende fra din hjemmeside, videre over på en artikel der underbygger hvorfor de skal købe din ydelse og igen videre over på produktsiden, og sidst til det helt rigtige sted, din call to action eller indkøbskurv. Men man skal også passe på for hvis det gøres forkert kan det også lede din besøgende ind i et virvar af informationer på andre sider, og det vil man helst undgå, for jo længere de er væk fra din side, desto større risiko er der også for at de “bouncer” væk, uden et køb

Et bundt gør dig til eksperten
Du kan blive eksperten der kan servere informationerne i den helt rigtige rækkefølge til dine besøgende. Der er muligheder i at bundle ting, og hvis man kigger på logikken i systemet så minder det jo lidt om en miniblog eller wiki omkring et givent emne. Dette er en hurtig måde at servere information for dine besøgende fra eksterne sites uden du skal bearbejde dem yderligere. God planlægning og ved at sætte sig ind i dine brugeres adfærd på hjemmesiden gør netop dette. Trendsonline.dk kan se redskabet som brugbart i mange tilfælde, det eneste man skal overveje er værdien ved at give dine besøgende information, mod at sende dem væk fra din hjemmeside. Trendsonline.dk tester ihvertfald systemet af snarest muligt og laver vores egen bundt.

http://bit.ly/bundles

Skriv et svar