Arkiver

Podcast

Podcast # 4 – Interview med MBA på en dag

Du graver efter guld, du graver efter visdom i de dybe miner der er fyldt med kilovis af guld til dig, ved du, men hvor det er, er spørgsmålet! MBA på en dag giver dig kortet til de bedste guldkorn fra alle de kendte business bøger du kunne forestille dig. Du får de helt rigtige redskaber til at finde guldet, Michael Lindberg fra MBA på en dag serverer det til dig, værsgo’ her er en lygte og et kort til det pureste 24 karats guld bearbejdet af nogle af de skarpeste hjerner. Det er serveres for dig på et sølv… nej, guldfad. Tag dig for af retterne og lad dig inspirere, visdommens guld ligger for fødderne af dig.

Hvordan og hvorfor, hør mere i Trendonlines fjerde podcast hvor vi har fanget Michael Lindberg, der har taget det succesrige koncept MBA på en dag til Danmark. Hør hvordan du på en dag kan få alle guldkornene fra 8 meter bøger, hvordan du bliver holdt til ilden og alle de andre muligheder der ligger i MBA på en dag.

Podcast # 4 – Michael Lindberg – MBApaaendag.dk – 30 min.

Skriv et svar