Arkiver

Nyheder

Billeder siger mere end ord, også på Facebook

750 millioner billeder på en aften, det er tallet Facebook kan prale af der blev uploadet nytårsaften. Rekorden var tidligere fra sommeren 250 millioner som sidenhen blev slået Thanksgiving med omkring 500 millioner. Hvad kan du som startup bruger billeder til, Trendsonline.dk har et par fif.

Men denne rekord skulle kun holde i omkring halvanden måde før den blev slået massivt, iPhones og Smartphones generelt og trenden med at tage billeder af alt hvad man foretager sig hjælper selvfølgelig godt til
750 millioner er virkelig mange billeder og Randi Zuckerberg tweetede også om det. Det er ca. 1 1/2 billeder pr. Facebook bruger en aften. Fototjenesten Flickr har rundet 5 milliarder i alt, hvis Facebook havde dette tempo på ville de overhale dem i løbet af en lille uge.

Nye snedige marketing muligheder for din startup
Men hvad kan man bruge billeder til i Facebook, hvis man er lidt kreativ kan man hver dag eller uge ændre profilbilledet på siden med et fængslende budskab eller lignende fra din webservice. Men dette er kun starten, for med Facebooks nye tilføjelse hvor der ligger 4 billeder i toppen af siden er det kun fantasien der sætter grænser. Du kunne måske skifte dit billede hver uge med et nyt produkt, eller du kunne reklamere for et nyt tiltag i et af felterne. På nedenstående link er der en Facebook App fra Schweppes der kan hjælpe dig med at gøre lige netop dette, du kan dog starte med at se videoen, der viser hvor enkelt og nemt det er.

http://www.facebook.com/SchweppesFanPage?v=app_6009294086&ref=sgm

Skriv et svar