Arkiver

Nyheder

Feedbackroulette – Find ud af om din hjemmeside sælger

Du har arbejdet med din idé meget længe, du har testet den hos de nærmeste venner og familie. Alle tror på og har brug for den. Så langt så godt, men hvad med hjemmesiden, det er vigtigt at den virker og fanger de rigtige besøgende, du har lavet et hurtigt design, og vil gerne have lavet en test. Du kan bruge din venner eller familie, men de har ikke helt styr på om et website sælger eller ikke. Hvad gør du, du tager en roulette i feedback og det er præcis det denne artikel om en ny startup handler om. Webtjenesten kan hjælpe dig, det garantere vi hos Trendsonline.dk

Noget for noget
Tanker bag Feedback roulette, er at der betaler sig at hjælpe andre, og i dette tilfælde er betalingen helt klar. En gennemgang af din hjemmeside. Det er enkelt og ligetil og ret smart, og ja så er det gratis pånær den tid det tager dig at komme med feedback på en andens design. Du starter med at gå ind på hjemmesiden feedbackroulette.com, herefter indtaster du din hjemmeside- og emailadresse. Så er du igang. Få øjeblikke senere modtager du et login og password og et websitet du skal anmelde. Det er nu du bruger 1/2 til 1 time og giver det bedste feedback du kan.

Du kan blive meget klogere
Efter denne proces og efter du har afleveret dit feedback, går der lidt tid og dit website ryger ud til en tilfældig, deraf navnet roulette, der også anmelder det og kommer med klare forbedringsmuligheder. Super enkelt og meget smart, og hvis man gerne vil have en hurtigt feedback. Feedbackroulette er bygget så smart op at den der modtager feedback skal rate om den er god eller dårlig, når man så næste gang gerne vil have checket et websitet, ser den om du er en god eller dårlig anmelder og matcher den med andre i samme kategori. Trendsonline.dk anbefaler at folk prøver denne webtjeneste, sæt en time af til at vurdere et andet website og jeg er sikker på du får en masse guldkorn omkring dit eget, og måske kan du endda lade dig inspirere af det website du skal anmelde.

Skriv et svar