Arkiver

Podcast

Podcast # 7 – Interview med Morten fra Gezto.dk

Nysgerrig og undren startede webtjenesten Gezto. Hvorfor kan man ikke booke et bord til en restaurant online. Just-Eat havde forsøgt med det, men valgte at fjerne muligheden. Morten stifteren af Gezto var en aften på jagt efter et bord i Kolding. Han søgte på nettet og kunne ikke finde en tjeneste der nemt kunne gøre dette.

Han kunne huske han havde set noget tilsvarende på Just-Eat, men det var blevet fjernet. Hvorfor ikke gå til kilden og finde ud af hvorfor de stoppede med det. Morten fik fat i Jesper Buch, stifteren bag Just-Eat og fik afdækket alle hans spørgsmål og meget mere. Herfra har det bare været fremad uden at se sig tilbage. Hør hele historien fra Morten Malkanthi i Trendsonline.dk podcast nr. 7.

Podcast # 7 – Morten fra Gezto.dk – 54 min.

1 kommentar

Skriv et svar