Arkiver

Nyheder

Tanker på farten – Vi synker lavere og lavere

Man bliver harm når man hører om bureakratiets fantastiske egenskaber, og samfundets regler der rammer dem vi har brug for i Danmark. Når veluddannede personer der bidrager til et bedre Danmark bliver smidt ud af landet for formaliteter der er helt groteske, så kan man sgu kun blive harm. Jeg har hele mit liv stemt et bestemt sted, men for sa…n da, jeg flytter det kryds så langt til venstre, jeg vil være fanebærer med det røde flag vejende i toppen for der er da brug for nytænkning.

Baggrundshistorie om Gustavus Aird Murray (Gus)
Nu har jeg kun snakket med manden en enkelt gang, men generelt er han kendt som en fantastisk person med et super drive og en startupper af karat. Med to masters, den ene bl.a. fra CBS, har startet et utal af virksomheder der har været med til at bidrage til den danske økonomi. Gus var så heldig (læs uheldig) at modtage Starthjælp fra Københavns kommune, denne skulle betales tilbage og det gjorde han rettidigt. Men pga. misforståelser internt blev beløbet aldrig registreret. Gus blev derfor smidt ud af landet i juli 2010 og apellen er i dag blevet afslået, flot Danmark!

Lars Uglebjerg Olsen rammer det meget godt, citeret fra Facebook Fanpagen for Gus
Jeg brækker mig snart over den danske navlebeskuende selvoptagethed. Her er there faktisk en veluddannet person, som bidrager til det kriseramte danske samfund – altså én af dem alle politikere og økonomer skriger, at vi har mangel på. Men pga. banale teknikaliteter belønner man altså hans indsats med at smide ham ud. Det skal nok give flere hjerner lyst til at rejse op til dårligt klima og absurd høj skat for at bidrage til Pia K’s kolonihavehuselskende velfærdsnarkomaniske Danmark.

Martin Thorborg hvis du læser med herinde og det gør du selvfølgelig, så lav venligst en video med dette, vi har brug for maks support og dette tiltag er bare med til at sætte kursen for MS Danmark direkte mod det berømte isbjerg.

Støt Gus her – http://supportgus.dk/

Skriv et svar