Arkiver

Nyheder

Fokus – Kim Pedersen – Det rigtige fundament

Står du og har fundet de rette varer, du har desuden fundet et hul i markedet. Du har muligvis fundet bageren der kan bage dine cupcakes, hvis nu det er sådan en webshop du vil lave. Logistikken er på plads, men du mangler det vigtigste, din butik. Facaden og indmaden skal fungerer og her handler det om at tale med en professionel webshop leverandør for at få det bedste fundament.

I ottende del af Trendsonline.dk fokusserie på fremtidens webshop har vi taget en snak med Kim Pedersen fra webbureauet Cyklopstudio. De har stået bag 400 webshops og ved hvor man skal skrue og hvilke faktorer, der er vigtige for at få et godt fundament og afsæt til en succes.

I dette podcast med Kim Pedersen kan du bl.a. høre:

– Hvad er det vigtigste når man starter med et webshopprojekt
– Hvad skal man være opmærksomme på når man vælger shop leverandør
– De sociale medier og hvordan virker det bedst muligt til en webshop
– Og selvfølgelig lidt i følgetonen om vores Cupcake webshop

og meget meget mere…

Hør interviewet med Kim Pedersen og Trendsonline.dk i dette rigtig spændende podcast

Podcast # 23 – Interview med Kim Pedersen fra Cyklop Studio – 42 min.

Skriv et svar