Arkiver

Nyheder

Update Aarhus – I praktik hos en iværksætterkomet

Er du en upcoming startupper og vil du gerne lære noget fra en iværksætterkomet – så er der muligheder nu. Bliv praktikant i den næste upcoming iværksættersucces. Praktikforløbet er DIN chance for at kickstarte din karriere, inden du forlader universitet.

VidenCrewet fra Studentervæksthus Århus tilbyder et unikt praktikforløb, hvor hvis du er studerende får mulighed for lægge et halvt årsværk hos en iværksætter, her snakker vi om spændende virksomheder hvor der er højt til loftet og hvor man ikke bliver gemt væk i en stor organisation. Praktikforløbet starter d. 30. aug. og afsluttes d.10. jan. 2012. Ansøgningsfristen er d. 9. maj 2011.

Under praktikken får du samtidigt sparring/profilering fra Studentervæksthusets rådgivere, der hjælper med den bedste ballast til din fremtid.

Se mere her
http://studentervaeksthus.au.dk/videncrew/

Skriv et svar