Arkiver

Nyheder

Update – Lazylazy.com de første med flash udsalg

Lazylazy.com har fra launch været firstmovere og mange bruger dem som inspirator, vi har tidligere interviewet Søren Filbert, se det her der står bag Lazylazy.com. De har været meget visionære og har haft en plan for hvordan de skulle opnå succes. I dag har de omkring 50.000 unikke besøgende pr. måned og pt. er der 26 butikker med i det store virtuelle modesupermarked.Kæmpe potentiale for flash udsalg
Fænomenet er ikke udbredt i Danmark, men Lazylazy.com sætter en ny standard for Danmark og er nogle af de første med et Flash udsalg. Onsdag d. 18 maj løber det af stablen og her kan man som forbruger spare helt op til 70 % på mange af deres varer. Flash udsalg har haft stor succes i udlandet og eBay.com har kørt konceptet gennem deres FashionVault.com, og også Gilt.com og RueLaLa.com er store internationale spillere. Endvidere melder internetgiganten Amazon.com sig under fanerne. I starten af maj gik de nemlig i luften med deres eget flash sale-site, Myhabit.com, kilde Fashionforum.

En ny trend er født
Det er vist sikkert, at vi kommer til at se flere flash udsalg i den nærmeste fremtid, Lazylazy.com kan være en inspirator og vi håber de får succes med denne model, som henter lidt inspirationen fra Groupon og de danske kopier Sweetdeal og Downtown. Trendsonline.dk håber på et opfølgende interview med Søren Filbert for at høre nærmere om hvordan de er kommet fra lancering til der hvor de er i dag.

Skriv et svar