Arkiver

Nyheder

Podcast # 29 – Interview med Michael Heltzen – Blueseq.com

For ti år siden opfandt man en teknologi der kan aflæse DNA. Man fik kortlagt den menneskelige arvemasse, dette blev gjort med en teknologi der var meget ressourcekrævende. Inden for de sidste tre år er der gennemgået en revolution til at aflæse DNA. Der er begyndt at åbne nye verdener op for kraftforskning, biologi og meget mere har fået helt nye muligheder med denne viden, og dette er nu blevet allemands eje for alle forskere i verden.

Blueseq er en neutral spiller der hjælper med at afkode de enkelte forskeres behov og en Videns DNA bank der hjælper forskere med at finde den rigtige DNA instrumenter. Blueseq har haft stor succes med vidensbanken og har allerede været i førende medicinale tidsskrifter, selv om det er kun 12 dage siden de gik ud af private beta.

Trendsonline.dk mødte stifteren bag Blueseq i Geekhouse og tog en snak omkring DNA og hvordan Blueseq er blevet til og hvilken DNA der ligger i Blueseq.

I interviewet med Michael Heltzen kan du bl.a. høre følgende:

– Giver en backpackertur et endnu bedre fundament til en startup
– Ihærdighed er vejen frem, men hvordan hjalp det Michael?
– Har alder noget med evnen til at fokusere?

Rigtig god fornøjelse med dette interview der for Trendsonline.dk standard har et meget højt lydniveau, det lyder helt som Harddisken;)

Podcast # 29 – Interview med Michael Heltzen fra Blueseq.com – 45 min.

Webtjenste der bliver nævnt i podcastet:

www.screenr.com

3 kommentarer

Skriv et svar