Arkiver

Nyheder

Nyt spændende samarbejde med HumanIPO og Trendsonline.dk

Trendsonline.dk prøver gennem blogpost og interviews, at give din startup bedre betingelser på vejen mod succes. Vi vil altid være på forkant med de bedste startups primært i Danmark og sekundært i udlandet. Men vi prøver også hele tiden at kigge bredere, for at kan give de danske startups endnu bedre betingelser til en varig succes. Derfor har vi de sidste mange måneder været på udkig efter samarbejdspartnere der kan være med til at løfte os endnu mere i den rigtige retning, og dette sker nu med det eksklusive samarbejde mellem HumanIPO og Trendsonline.dk.Øget fokus på Accelerator
HumanIPO er en socialt medie for startups og giver dig mulighed for at brande din startup, søge efter kapital, medarbejdere og finde mentorer og meget meget mere. Når du har oprettet din startup, kan du ligge versioner ind af din pitch, nu er det muligt for dine mentorer / investorer at følge med i processen, det hele er dog lukket, så du bestemmer selv, hvem du vil invitere ind i din inderste cirkel. Når de er medlem af din startup på HumanIPO, kan de hjælpe dig med at gøre din pitch og startup endnu bedre.

Trendsonline.dk hjælper din startup
Gennem samarbejdet med Trendsonline.dk er der lagt fokus på at gøre det så nemt for din startup som overhovedet muligt, så derfor står Trendsonline.dk til rådighed hvis du har brug for hjælp til oprettelse af din startup inde på HumanIPO. HumanIPO hjælper derimod med at vi får mulighed for nye marketing tiltag og øget fokus på Accelerator programmer og startups fra den store verden. Sidst men ikke mindst bliver Trendsonline.dk fast blogger hos HumanIPO og ligesom HumanIPO’s stifter Kresten Buch i første omgang bliver fast blogger hos Trendsonline.dk og samtidig hjælper med at udbrede Trendsonline.dk blandt startups og andre interessenter.

Første skridt bliver en artikelserie om Accelerator programmer i Danmark og udlandet og her satser vi på at få nogle gode interviews med startups der har været igennem disse programmer, mentorer og selvfølgelig nogle af de personer der står på dem.

1 års. fødselsdagen nærmer sig
Det er en milepæl for Trendsonline.dk der snart har et års fødselsdag. Der er sket meget det sidste år, hvor der fra starten var fokus på at dække online trends og komme med bud på hvilken retning online verdenen ville tage de næste mange år. Trendsonline.dk håber på, at dette partnerskab er det første af mange (red. der er flere på vej), der hjælper med at øge fokus på online startups i Danmark og udlandet.

Skriv et svar