Nyheder

Ready-set-grow.biz – iværksætterportal med ben i næsen?

Der er fokus på at være startup i dag, det kan Trendsonline.dk kun være glade for. Der kommer hele tiden flere og flere webtjenester der skal gøre det nemmere for dig, vi har den sidste månedstid skrevet om Startupsteps.dk og Tangerine District, nu kan vi så åbne op for posen igen og denne gang har vi en tidligere landsholdsspiller på det danske ishockeylandshold for kvinder med som den ene stifter. Dem der er god til Trivial eller Bezzerwizzer ved hvem vi taler om. Line Baun Danielsen og Gitte Haaning Høj står bag den helt nye iværksætterportal Ready-set-grow.biz.


Massevis af værktøjer
Trendsonline.dk har taget et kig på portalen og kan se der ligger mange spændende timer og venter med ny inspiration, men før man kommer så langt skal man igennem en test hvor man bliver placeret i en iværksætterkasse, er du Primax, Innogant, Bonusbizz eller Neovator. De skriver selv på siden det tager nogle minutter. Det bliver rigtig interessant at følge denne nye webtjeneneste og Trendsonline.dk glæder sig til at tage en opfølgende snak med Line Baun Danielsen eller Gitte Haaning Høj.

Visionen for Danmark
“Danmark er fuld af gode ideer, kompetencer og kapital, der venter på at blive udnyttet eller ført sammen. Gør vi det succesfuldt, kan det omsættes til arbejdspladser og solid vækst til gavn for alle.

“Danmark har en ambition om at placere sig blandt EU’s 3 bedste iværksætterlande inden 2020. Men dr er lang vej til målet.
Ready-Set-Grow.biz arbejder aktivt og synligt på at nå denne målsætning” skriver Ready-set-grow.biz på deres hjemmesde

Visionen for Line og Gitte
Ready-Set-Grow.biz vision er at skabe et iværksætter-, entrepreneur- og vækstmiljø, hvor flere lykkes og færre drejer nøglen om. Og hvor det at starte og udvikle en virksomhed er sjovt, nemt og lønsomt.

Trendsonline.dk håber på at denne nye spændende startup får den traction de er berettiget og følger op med et interview. Men hvad tror du er dette den nye konkurrent til Amino eller er dette bare endnu et skvulp i det store hav med iværksætterværktøjer det ene og det andet sted.