Arkiver

Nyheder

Ready-set-grow.biz – iværksætterportal med ben i næsen?

Der er fokus på at være startup i dag, det kan Trendsonline.dk kun være glade for. Der kommer hele tiden flere og flere webtjenester der skal gøre det nemmere for dig, vi har den sidste månedstid skrevet om Startupsteps.dk og Tangerine District, nu kan vi så åbne op for posen igen og denne gang har vi en tidligere landsholdsspiller på det danske ishockeylandshold for kvinder med som den ene stifter. Dem der er god til Trivial eller Bezzerwizzer ved hvem vi taler om. Line Baun Danielsen og Gitte Haaning Høj står bag den helt nye iværksætterportal Ready-set-grow.biz.


Massevis af værktøjer
Trendsonline.dk har taget et kig på portalen og kan se der ligger mange spændende timer og venter med ny inspiration, men før man kommer så langt skal man igennem en test hvor man bliver placeret i en iværksætterkasse, er du Primax, Innogant, Bonusbizz eller Neovator. De skriver selv på siden det tager nogle minutter. Det bliver rigtig interessant at følge denne nye webtjeneneste og Trendsonline.dk glæder sig til at tage en opfølgende snak med Line Baun Danielsen eller Gitte Haaning Høj.

Visionen for Danmark
“Danmark er fuld af gode ideer, kompetencer og kapital, der venter på at blive udnyttet eller ført sammen. Gør vi det succesfuldt, kan det omsættes til arbejdspladser og solid vækst til gavn for alle.

“Danmark har en ambition om at placere sig blandt EU’s 3 bedste iværksætterlande inden 2020. Men dr er lang vej til målet.
Ready-Set-Grow.biz arbejder aktivt og synligt på at nå denne målsætning” skriver Ready-set-grow.biz på deres hjemmesde

Visionen for Line og Gitte
Ready-Set-Grow.biz vision er at skabe et iværksætter-, entrepreneur- og vækstmiljø, hvor flere lykkes og færre drejer nøglen om. Og hvor det at starte og udvikle en virksomhed er sjovt, nemt og lønsomt.

Trendsonline.dk håber på at denne nye spændende startup får den traction de er berettiget og følger op med et interview. Men hvad tror du er dette den nye konkurrent til Amino eller er dette bare endnu et skvulp i det store hav med iværksætterværktøjer det ene og det andet sted.

6 kommentarer

 • For mig virker det ikke gennemført nok. Meget er utroligt simpelt og taler til laveste fællesnævner. Det kan dog være man kan få meget mere ud af det som medlem, men som iværksætter selv der efterhånden er relativt etableret og i god vækst – da er det ikke noget jeg finder interessant.
  Der er nogle andre muligheder end på f.eks amino, men det er i mine øjne på ingen måde en konkurrent.

  • Hej Kenneth

   Tak for kommentaren!

   Der er mange der vil have en bid af startup-kagen og der kommer garanteret flere til. Jeg tror ikke selv på signup modellen og det med man skal udfylde et spørgeskema for at komme igang. Det er tidskrævende og jeg er ikke selv kommet så langt fordi de har hængt en stor lås på døren. Jeg tror meget mere på free og det er jo også den model, vi arbejder udfra hos Trendsonline.dk

 • Med alle de entrepreneurielle muligheder vi ser i markedet nu, så tror jeg ikke på signup modellen. Samtidig syntes jeg heller ikke kvaliteten virker særlig høj – dog set på uden at være medlem og vide hvad der ligger af information på dybere niveauer.

 • Jeg synes umiddelbart at det virker som en meget fin side de har fået lavet….

  Men vil nok ikke betale for at blive medlem før jeg kan se hvad de faktisk kan tilbyde. Når man ikke er medlem kan man jo ikke se noget som helst på deres hjemmeside. tror desværre det er de færreste der vil betale uden at vide hvad de får.

 • Jeg er selv i den situation, at jeg skal bruge nogen af de ydelser de tilbyder, men desværre har man jo ikke mulighed for se kvaliteten af de muligheder før man skal betale, så det er en stor ulempe her…..

 • Det kan være en udfordring for webtjenester der kører med denne prismodel. Hvor meget skal man vise og hvor meget skal man “gætte” sig til. Hvis der derudover sættes en hængelås som en test der skal gennemgåes før man er oprettet så bremser de rigtig mange.

  Jeg synes selv at webtjenesten ser interessant ud, men har ikke kigget mere på siden fordi det kun er for betalende, de er nødt til at åbne op for ellers bliver det svært. Dette er en opfordring fra os til at åbne lidt mere op for posen

Skriv et svar