Arkiver

Kategorier

Nyheder

Tour de startup – startup stafet rundt i Danmark

Hvad gemmer der sig bag en startup når man først er kommet ind af døren, er det et bootstrapping miljø med pizzabakker og colaer og langskæggede programmører. Er det hightech eller et kontorhotel. Trendsonline.dk vil sende en stafet rundt i Danmark, hvor hver startup får lov til at fortælle lidt om dem selv og samtidig vise lidt rundt på lokationen.

Hvor skal vi starte?
Vi sender stafetten til Aalborg, Aarhus, Odense, København eller en helt femte by, herefter er det op til den enkelte startup og sende den videre til en ny i en anden by. Trendsonline.dk håber på at komme godt omkring også i ydre områderne af Danmark og se et behind the scenes af den danske startup scene.

En lille præmie
Den mest kreative / bedste video er vinder af et Cisco Flipcam og andenpræmien er en Apple trøje som Lasse i Silicon Valley vil forsøge at få en underskrift på fra en kendt iværksætter.

Trendsonline.dk håber at I vil støtte op om dette initiativ, når vi har været hele vejen rundt laver vi en sammenklipning af startups der har været med.