Arkiver

Nyheder

Update – Podio og Endomondo vinder Europas

Podio vandt sent torsdag aften den eftertragtede TechCrunch Europas Award for det bedste forretningssystem. Endomondo, der også var nomineret vandt også. Podio er en samarbejdsplatform på nettet, hvor virksomheder uden hjælp fra programmører kan bygge applikationer til at understøtte deres arbejdsprocesser.

Podio blev tildelt prisen af en jury bestående af Europas førende venture kapitalister og teknologijournalister efter at være blevet stemt i finalen i konkurrence med over 400 andre lovende virksomheder fra hele Europa.
“Vi er utroligt stolte af at få den her anerkendelse, både for vores produkt og for vores vision om at ændre den måde vi arbejder sammen på i virksomhederne”, udtaler medstifter Jon Froda efter at have modtaget prisen ved prisuddelingen i London. “Men mest af alt skal vi nok takke vores kunder for at bygge, redigere og dele tusindvis af apps siden vi gik i luften i April.”

BBC har tidligere beskrevet Podio som en platform for “Citizen developers” fordi alle, uanset teknisk ekspertise, kan bygge deres eget skræddersyede samarbejdsværktøj.
“Vi har opbygget et fantastisk hold og vil blive ved med at arbejde hårdt for at give folk de bedste muligheder for selv at kunne skabe og kontrollere de værktøjer, der understøtter deres foretning”, siger Adm. direktør Tommy Ahlers.
Podio oplever stor vækst og understøtter nu mere end 30.000 virksomheder og har netop udvidet med kontor i San Francisco, og Tommy Ahlers har et bud på hvorfor: “Det handler om at få en idé, der udfordrer både konkurenterne, men også den måde kunderne normalt arbejder på, og så arbejde ben hårdt for skabe den bedste platform for fremtidens virksomheder.”

Endomondo, en anden dansk startup vi har skrevet en del om. vandt også en pris i kategorien for bedste fritids- og sundhedsløsning. Vi ønsker dem begge tillykke og kan desuden reklame gøre reklame for et podcast med Jon Froda der er den ene af stifterne i Podio. Vi tog en snak med ham under den lige afholdte Startup Weekend.

Skriv et svar