Arkiver

Nyheder

Events – UNITY:Katrinebjerg præsenterer Rebeca Hwang

Er du startupper eller bare har en startupper i maven så er dette arrangement noget for dig. UNITY:Katrinebjerg er stolte af at kunne præsentere: Rebeca Hwang. Kom og mød en af Silicon Valleys store stjerner, og få et indblik i verdens førende iværksættermiljø.

Rebeca er født i Korea og opvokset i Argentina, men har taget det meste af sin uddannelse i USA på to af verdens bedste Universiteter, Massachusetts Institute of Tehcnology (MIT) og Stanford. Hun har en master i kemi og miljø fra MIT skriver hun i øjeblikket en tværfaglig PhD om den argentinske vandindustri med udgangspunkt i social netværksteori. PhD’en er i øjeblikket på stand-by mens Rebeca koncentrerer sig om YouNoodle, en virksomhed som hun startede i 2007. YouNoodle er et netværk for startups, samt en platform som kan understøtte initiativer og events indenfor entreprenørskab, eksempelvis Intel Challenge 2011. Rebeca er en integreret del af iværksætterscenen i Silicon Valley, og er en populær foredragsholder og underviser, der rejser verden rundt og rådgiver om udvikling og opbygning af innovations og entreprenørskabsmiljøer. Rebeca er også tidligere præsident for BASES (Stanfords entreprenørskabsforening), har tre patenter, en guldmedalje fra kemi-OL og en række af andre priser og udmærkelser. Hun er også en populær dommer i businessplan competitions verden over.

Rebeca Hwangs oplæg er startskuddet til en række UNITY:Katrinebjerg oplæg. Kom og blive inspireret af en af de rigtig seje entreprenører fra Sillicon Valley – Vi glæder os til at se jer!

Oplægget foregår:

Fredag d. 25. november 2011, kl. 14-16
Peter Bøgh Andersen Auditoriet, Nygaard-bygningen
Finlandsgade 23, 8200 Aarhus N

Skriv et svar