Arkiver

Nyheder

Update – Vores naboer Soundcloud får $50 mill. i investering

Vi fik en mulighed for at interviewe den ene stifter bag Soundcloud tilbage i oktober før eventen GotoAarhus, interview med Soundcloud.

Her blev det tydeligt at Soundcloud var bygget op af musikelskere for musikelskere. Eric og Alexander Ljung er stadig begge DJ når tiden er til det og elsker stadig musik af hele hjertet.

De to musikelskende eksilsvenskere har sikret sig yderligere kapital på ca. $50 millioner, der sikrer at de har det helt rigtige fundament til at tage Soundcloud det næste skridt og virkelig vise Silicon Valley at Europa også kan fremvise nogle super spændende internationale startups. Det er investeringsselskaberne Kleiner Perkins Caufield & Byers og GGV Capital der har investeret i denne runde. Siden de stiftede Soundcloud tilbage i 2008 har de fået en samlet investering på over 62 millioner.