Arkiver

Nyheder

Breaking news – Trendsonline.dk laver samarbejde med Microsoft Bizspark

Efter en længere dialog og en enighed om, at vi vil hjælpe den danske startup-scene, kan vi her til aften afsløre, at Trendsonline.dk og Microsoft Bizspark har indgået et samarbejde, der vil sikre, at vi kan intensivere vores dækning af den danske startup-scene.

Vi går med fælles fodslag frem for at skabe et bedre fundament, der kan sikre at endnu flere startups, får alle værktøjerne til at blive de bedste i verden.

Trendsonline.dk har længe arbejdet med at finde den rette partner og valget faldt på Microsoft Bizspark, som vi har set som helt ideelle og da Microsoft Bizspark havde det samme måde med Trendsonline.dk, så var det et match made in heaven.

Vi glæder os rigtig meget til, gennem dette samarbejde, at øge fokus endnu mere og byde endnu flere startup velkommen i Trendsonline.dk familie.

Vi hæver niveauet og første skridt bliver et nyt design, endnu flere bloggere og endnu flere kvalitets artikler, der kan give din startup det rigtige fundament. Det er jer Danmarks fremtid har brug for!

Vi fejrer det med et glas champagne og glæder os til at bevise at vi er blandt de mest indflydelsesrige startup blogs i verden.

Daniel Laursen
Founder @ Trendsonline.dk

6 kommentarer

  • Hej Morten,
   Tak for kommentaren
   Der kommer både flere podcast og artikler. Men nu har vi fået et råderum der giver os muligheder vi ikke havde før.
   De bedste hilsner
   Daniel Laursen
   Founder @ Trendsonline.dk

  • Hej Heine
   Tak for kommentaren.
   Jeg kan sige så meget, det giver os en blå stempling af Trendsonline.dk, vi kan bruge for at gøre denne blog endnu stærkere overfor flere andre interessenter.
   Vi er ihvertfald super glade for samarbejdet.
   De bedste hilsner
   Daniel Laursen
   Founder @ Trendsonline.dk

 • Stort tillykke med det nye samarbejde, Daniel (og MS Biz). Det bliver spændende at følge udviklingen på Trendsonline. Ser frem til mange flere gode indlæg, podcasts og ikke mindst det nye design. God vind med projektet 🙂

  • Hej Peter
   Tak for kommentaren. Vi er super glade for at vi er kommet så langt, at Microsoft ser os som en rigtig spændende samarbejdspartner. Jeg har selv personligt prøvet Bizspark, så for mig var det et naturlig skridt at tage, så vi sammen kan skabe en synergi med vores fælles fokus rettet mod Tech / IKT startups i Danmark
   De bedste hilsner
   Daniel Laursen
   Founder @ Trendsonline.dk

Skriv et svar