Arkiver

Nyheder

Event – Sådan finder du den rigtige kapital til din idé

Du står med det helt rigtige team og den helt rigtige idé, men hvordan finder du penge til at komme videre. Mange løber panden mod muren og opgiver helt projektet inden de har afprøvet alle muligheder. Nicolaj højer Nielsen, som vi interviewede i slutningen af januar, mener at dette skal være slut nu.

Med en række gratis arrangementer i København og Aarhus fortæller om hvordan man finder kapital og hvilke faldgrupper der kan være når man snakker med investorer. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig denne gratis event, så skynd dig ind på tilmeldingssiden og book en plads, der er stadig ca. halvdelen tilbage.

På mødet deler Nicolaj ud af sine erfaringer og kommer med konkrete råd til hvordan og hvor man som iværksætter kommer forbi idé-stadiet og skabt en rigtig virksomhed. Der vil på mødet blive fokuseret en del på kapitalfremskaffelse da dette tradtionelt er et af de store problemer for iværksættere.

Nogle af de spørgsmål du vil få besvaret ved arrangementet er; Hvor langt man skal være for at kunne skaffe eksterne investorer ? Hvor finder man de første investorer ? Hvordan tænker de forskellige investorer? Hvor meget er min virksomhed værd? etc. Krydret med real-life eksempler fra virksomheder jeg selv har være medstifter af og/eller investor i.

Kort om Nicolaj
Nicolaj Højer Nielsen er serie-iværksætter og investor i adskillige start-ups (blandt andet Recon Instruments Inc., CodeSealer Aps. MotilityCount Aps). Nicolaj har herunder været med til at skaffe flere hundrede millioner kroner fra venture fonde, offentlige fonde og business angels igennem de sidste 10 år. Nicolaj er herudover ekstern lektor på Copenhagen Business School hvor han underviser cand.merc. studerende i Strategi og Entrepreneurship og har selv en MBA fra INSEAD i Frankrig/Singapore.

Info om event:
Dato: Torsdag d. 22. marts
Tid: kl. 15-17
Sted: Studentervæksthus Århus, Møllevangs Alle 142, 8200 Århus N
Pris: Gratis (no-show fee på kr. 200)

4 kommentarer

Skriv et svar