Arkiver

Kategorier

Nyheder

Update – Svenske iZettle lancerer betalingstjeneste i Danmark

Trendsonline.dk normale fokus er Danmark, men når der kommer noget, der kan banke en monopol på plads og samtidig hjælpe tusindvis af startups, så er vi nødt til at skrive om det. Den svenske startup iZettle, der er konkurrent til Square som pt. er en af de hotteste startup i USA lancerer i Danmark.

Trendsonline.dk har været så heldige og vi har været betatester på tjenesten, men nu er den åben for alle. Hvis du er hurtig ude kan du få en af de 5.000 mini chip-kortlæsere, helt gratis!

“Vi kiggede på traditionelle betalingsløsninger til vores kajakbutik i Herning, men de var alt for dyre for os, siger ejeren af Kajaksalg.dk Flemming Møller. Med iZettle fandt vi en convenient løsning der kunne hjælpe os og til en meget billigere betaling.

Hvis du er hurtig ude kan du få en af de 5.000 mini chip-kortlæsere, helt gratis!

“Siden vi introducerede vores app og den første mini chip-kortlæser i sommers, så har iZettle haft over 25.000 aktive brugere og dette tal stiger”, siger Jacob de Geer, iZettle CEO og medstifter. “Der er over 20 millioner mindre virksomheder i Europa, og selvfølgelig også individuelle der kan gøre brug af iZettle, men i første omgang er vores fokus på norden og i løbet af 2012 satser vi meget på det globale marked