Arkiver

Podcast

Podcast # 62 – Interview med Toke Kruse – Billy’s Billing

Man forstår godt hvorfor man rejser til USA og forfølger drømmen, når dette gøres fra San Francisco centrum med udsigt udover bayarea, få hundrede meter fra Rocketspace (der hvor Podio har kontor) og en swimmingpool på femte sal. Vi var så heldige og fik en snak med Toke, der har været en del i pressen på det sidste.

Mærkeligt men kapital til hans idé findes ikke i Danmark og som bruger af Billysbilling kan man kun ryste på hovedet af denne kendsgerning. Vi kom vidt omkring i dette interview med serie startupperen Toke Kruse, der er i USA for at forfølge den ultimative drøm med Billysbilling.

Hør bl.a. i dette interview med Toke Kruse:

Hvad er formlen på at få massiv omtale i medierne?
Hvordan får man arbejdstilladelse i USA?
Hvorfor var der ingen der ville investere i Billysbilling.dk
Hvad skulle Toke efter vores snak med ham?
Hvem var Tokes første kunde?
og meget meget mere…

LYT VED AT TRYKKE PÅ LINKET NEDENFOR:

Podcast # 62 – Interview med Toke Kruse – Billys Billing – 41 min.