Arkiver

Nyheder

Ugens App #2 – Serge

Serge er en super fed ny app, som kan hjælpe forbrugere til at finde frem til hvor et givent produkt forhandles.

For eksempel – du sidder i sofaen og ser en reklame for et nyt head-set. Det må du eje, og med Serge har du muligheden for at tage et snapshot af billedet på dit tv, hvorefter Serge hjælper dig med at browse internettet for denne vare. Snedigt.

For inværksættere kommre det interessante dog her: Der er nemlig mulighed for at vinde op til 1 million dollars til den udvikler, som udvikler den bedste Serge-app. Og nej nej der findes skam en app i dag – men hovederne bag Serge vil gerne gøre sig så godt som muligt i app-store, og har derfor valgt at re-designe produktet. Sååå hvis din udvikler-biks mangler lidt kapital, og du selv mangler en værdig udfordring, var det her måske en mulighed.

Læs mere om Serge-konkurrencen her.

 

Skriv et svar