Arkiver

Nyheder

Samarbejde om endnu flere historier der inspirer startups

 

Hvad der længe har været undervejs og blev offentliggjort i sidste uge i et podcast, podcast med Startupsteps, kræver endnu mere opmærksomhed fra vores side. Alt der kan give startups bedre vilkår kræver omtale og et samarbejde mellem Startupsteps og Trendsonline.dk er præcis dette.

Vi har tidligere skrevet om Startupsteps, der er en tjeneste for din startup, hvor du kan hjælpe andre. Hvordan hjælper du andre, ved at give dem din startup historie. Historier er inspirerende og det er også det der har været Trendsonline.dk succes og det er præcis denne vinkel der har gjort samarbejdet mellem Startupsteps og Trendsonline.dk så ligetil og attraktivt.

Vi vil de næste par uger finde et par historier fra Startupsteps, som vi vil føre videre over i vores univers med et podcast fra nogle af alle de spændende iværksættere, der er på scenen.

Der er rigtig meget i støbeskeen fra Trendsonline.dk side og dette er et af mange samarbejder der skal gøre bloggen endnu bedre. Men nu handler det om at skynde sig ind på Startupsteps og give din historie.

Skriv et svar