Arkiver

Nyheder

Sendentanke.dk – udfordrer det traditionelle gavekort

Social buying trenden fortsætter og nu er der endnu en startup på vej ind i dette område. Sendentanke er er gavekortløsning, hvor man gennem sin smartphone kan købe et gavekort man herefter kan sende til kæresten, venner og familie.

Med sendentanke.dk kan næsten halvdelen af Danmarks befolkning slippe for almindelig papirsgavekort, som ofte bliver glemt i skuffen. Vi skrev om en lignende tjeneste, artikel om Wrapp, tilbage i januar fra vores naboer Sverige, hvor vi var meget imponeret af dem. Så det altid godt at se at danske startups også har set muligheder i dette. Sendentanke.dk, arbejder med gavekort ideen på en anden måde end føromnævnte svenske startup Wrapp, og dette fokus har også vist at der findes et marked her blandt butikker som sendentanke.dk allerede har lavet et samarbejde med.

”Vi har lavet det smarte gavekort til din smartphone, for at sikre man altid har det med dig. Man vil hverken glemme det hjemme i skuffen – når man alligevel står ved butikken – og påmindes om udløbsdatoen når den nærmer sig. Kort sagt har vi gjort gavekortet let tilgængeligt, digitalt og smart,” siger idémanden bag Sendentanke.dk Rune Poulsen.

Nu bliver det spændende, og se om konceptet får den nødvendlige traction. Man kan sige de er kommet godt fra land med over 700 butikker og samarbejde med Just-Eat, Interflora m.fl, og lige nu ligger det i kortene, at vi kommer til at høre mere om sendentanke.dk. Som altid når vi støder på en startup, så byder vi dem velkommen og laver et opfølgende interview med stifteren bag i løbet af de næste par måneder.

2 kommentarer

Skriv et svar