Arkiver

Nyheder

Sendentanke.dk i partnerskab med Sunset Boulevard fastfood kæden

Det går godt for gavekort-konceptet Sendentanke.dk 16 måneder efter opstarten.Det går godt for gavekort-konceptet Sendentanke.dk 16 måneder efter opstarten.

Trendsonline har fulgt det danske startup Sendentanke.dk, der tilbyder mobile gavekort. Vi har tidligere skrevet om deres launch i 2012 (læs den her), og denne sommer gav co-founder, Lars-Bo Sølvquist, et interview om deres udenlandske søster Huuray (læs det her).

Deres nye gavepartner, fastfood kæden Sunset Boulevard, gør det nu muligt at sende et gavekort på deres sandwich eller burger. Det udvider deres udvalg af gavepartnere, som også består af blandt andre Interflora, Peter Beier chokolade, Wunderwear og Stereo Studio.

”Vi er rigtig glade for at have Sunset Boulevard som gavepartner, fordi de bidrager rigtig godt til vores udbud. Vi ved også at der er mange af vores kunder som har efterspurgt et bredere udbud af sund fastfood, og det kan Sunset Boulevard levere til dem.” udtaler Rune Eirby Poulsen, Adm. Direktør hos sendentanke.dk.

For at fejre det nye samarbejde mellem Sendentanke.dk og Sunset Boulevard, kunne man gratis sende en snackwich til en ven via deres hjemmeside. De første 1500 snackwich var gratis, men Trendsonline var desværre for sent ude.

Sunset Boulevard Sandwich - sendentanke.dk

Skriv et svar